De beurs voor Jagers met een passie voor Wild, Jacht & Natuur
15, 16 & 17-04-2016
Domaine
du Fourneau
Saint Michel
4. Fourneau Saint-Michel
BE-6870 Saint-Hubert


Algemene verkoopsvoorwaarden

De volgende algemene voorwaarden (kunnen gewijzigd worden) gelden voor alle aankopen:
 

Waar u koopt

ANIMAGO bvba handelt als agent voor wie het evenement promoot of organiseert ('organisator'). Wanneer u een ticket koopt voor een evenement zal ANIMAGO bvba de transactie behandelen en de betaling ontvangen voor de organisator.
 

Veiligheids- en organisatievoorschriften

Een ticket kopen betekent dat de koper de veiligheids- en organisatievoorschriften van de organisator aanvaardt. Bij het niet naleven van deze voorschriften kan de koper zonder compensatie weggestuurd worden. Om misbruik te vermijden, moeten alle tickets bij ANIMAGO bvba of een commercieel partner besteld worden.
 

Terugbetaling en omruiling

Terugbetaling en omruiling van tickets (verloren, beschadigde of vernietigde tickets inbegrepen) worden in het algemeen niet aanvaard.
 

Uitgestelde evenementen

Als een evenement voor een bepaalde reden wordt uitgesteld of verplaatst naar een andere bestemming is het ticket steeds geldig voor de nieuwe datum of plaats. Terugbetaling of omruiling zijn in het algemeen verboden.
 

Afgelaste evenementen

Tickets voor afgelaste evenementen moeten binnen de 30 dagen van de geldigheid van de ticket teruggestuurd worden naar de plaats waar ze gekocht werden. ANIMAGO bvba of zijn officiële verdelingspartner zal de nominale prijs van het ticket terugbetalen als de organisator dit goedkeurt. Zonder goedkeuring van de organisator, of als de 30-dagen termijn overschreden is, moeten de tickets naar de organisator gestuurd worden.
 

Verantwoordelijkheidsbeperkingen

ANIMAGO bvba is niet verantwoordelijk voor materiële, lichamelijke of financiële schade met betrekking tot de organisatie en de ontplooing van het evenement.

Voor vragen omtrent uw bestelling, aarzel niet om contact op te nemen via: tickets@huntingcapital.com