De beurs voor Jagers met een passie voor Wild, Jacht & Natuur
15, 16 & 17-04-2016
Domaine
du Fourneau
Saint Michel
4. Fourneau Saint-Michel
BE-6870 Saint-Hubert

Exposanten keren tevreden terug

HUNTING, de beurs voor jagers met een passie voor wild, jacht en natuur, trekt in 2016 voor haar negentiende editie naar Saint-Hubert in Belgisch Luxemburg. De Ardense parel Saint-Hubert wordt door jagers over de hele wereld gezien als de hoofdstad van de jacht. Vandaar dat deze editie de naam HUNTING CAPITAL draagt, een mooie ode aan de stad en haar door jagers zo geliefde patroonheilige. 
 

HUNTING CAPITAL vindt plaats op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 april 2016 en is drie dagen feest voor jagers en al wie de natuur een warm hart toedraagt. 
HUNTING CAPITAL trekt voor de gelegenheid zijn ‘tenten’ op in het 400.000 m² grote unieke openluchtmuseum Fourneau Saint-Michel, gelegen binnen de gemeente Saint-Hubert. Er wordt een tijdelijke expohal neergezet zoals tijdens de 2014-editie in Meux (La Bruyère), aangevuld met pagodetenten, verspreid over het terrein. 
 
Outdoor met een +
Tijdens HUNTING CAPITAL worden allerlei outdoor activiteiten georganiseerd die het geheel ondersteunen en HUNTING CAPITAL voor de bezoeker tot een unieke belevenis maken. De ‘groene’ draad doorheen dit feestelijke gebeuren: sterke focus op jacht, maar ook lifestyle en outdoor komen aan bod met een uitgebreide mix aan randactiviteiten (roofvogels, hondendemo’s, lasershooting, boogschieten, Benelux kampioenschap ‘trompes de chasse’, paarden met meutehonden, wapengravure, taxidermie, Internationaal kampioenschap imitatie burlen van het hert, 4x4 testrijden,…). Kortom voor elk wat wils, ook in familieverband! 
Het succes van de beurs vloeit voort uit het kwalitatieve aanbod van de deelnemende exposanten in combinatie met een bijzonder interessant, trendsettend publiek. Een jager koopt immers nooit zomaar, hij kadert het in een levendige argumentatie vanuit zijn passie voor de dingen waarmee hij bezig is. Daardoor geldt zijn koopgedrag vaak als voorbeeld voor andere consumenten. 
 
Deelname
 
Deelnemen aan HUNTING CAPITAL 2016 kan al vanaf € 956 (excl. BTW)! Wat krijgt u daarvoor? 
  • Naakte standoppervlakte 12 m² (1 open zijde)
  • Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid
  • Vast inschrijvingsrecht: aanmaak dossier, 3 exposantenbadges, vermelding op www.huntingcapital.com, vermelding op het beursplan, vermelding in het magazine JAGEN, deelname exposantenreceptie
  • Faciliteiten: gebruik toiletten door exposant, 1 ticket exposantenparking voor de duur van de beurs, 6 consummaties voor de duur van de beurs (stand JAGEN), gratis internet tijdens de beursdagen
  • HUNTING toolbox: u ontvangt de HUNTING CAPITAL Toolbox waarin alle mogelijkheden zijn opgenomen voor de huur van meubilair, planten, vitrinekasten, elektriciteit, licht, geluid, tv, enz. 
De voorbije jaren werd met inzet van heel wat middelen gewerkt aan de promotie en de uitstraling van de beurs in zowel binnen- als buitenland. In de aanloop naar deze 19de editie zal dit elan verder worden uitgebouwd en versterkt, zodat ook het rendement van uw deelname nog wordt vergroot. 
Hier vindt u een informatieve drieluik met prijsindicaties, sfeerbeelden en ook het basisplan en het deelnameformulier. Aarzel niet om met ons team contact op te nemen om uw eventuele deelname zo optimaal mogelijk te laten verlopen.  
 
Promotiecampagne
Zoals bij de vorige edities, zal HUNTING CAPITAL 2016 worden gepromoot via een massieve mediacampagne in binnen- en buitenland, een actieve aanwezigheid op de sociale media en de publicatie van periodieke, elektronische nieuwsbrieven in de aanloop naar dit bijzondere evenement. 
Kent u HUNTING nog niet en wil u snel inzicht krijgen, dan is er ook de YouTube film ‘The HUNTING Experience’ die niet alleen een beeld geeft van de wereld van jacht en jagers maar ook van het evenement op zich. 
Wenst u uw aanwezigheid op de beurs nog meer kracht bij te zetten, dan kunnen wij u daarbij helpen via het magazine JAGEN (www.jagenmag.be /.nl), de website van de beurs (www.huntingcapital.com), HUNTING CAPITAL News dat elektronisch wordt verstuurd in de aanloop naar beurs (15 000 e-mailadressen) en/of via het beursplan van HUNTING CAPITAL 2016 dat aan de bezoekers bij aankomst wordt overhandigd. 
 
We geven u graag een introductie tot logementsmogelijkheden in de buurt. 
HUNTING CAPITAL heeft de steun van een aantal premiumpartners die hun naam associëren aan de beurs. Deze partners zijn ervan overtuigd dat HUNTING CAPITAL hun imago en uitstraling ten goede komt. Voor de beurs zelf en voor alle overige exposanten betekenen zij ontegensprekelijk een fel geapprecieerde meerwaarde.
 
Reacties van exposanten
“Via HUNTING bereiken we een publiek dat veel ruimer is dan ons vaste cliënteel dat de weg naar onze zaak trouwens al kent. Zelfs een opendeurdag kan niet tippen aan HUNTING.”
 
“Jagen heeft alles te maken met topprestaties en emoties en dat valt precies samen met waar wij als automerk voor staan.”
 
“Jagers gaan in hun aankopen voor kwaliteit en zijn bereid daarvoor iets meer te betalen. Een uitstekend publiek!”
 
“HUNTING is, wat ons betreft, de gelegenheid bij uitstek om ons publiek zonder enige aankoopverplichting te laten kennismaken met onze producten. Efficiëntere promotie voor optiek is niet denkbaar. Tijdens HUNTING worden trouwens heel wat knopen doorgehakt.”
 
“We hebben op HUNTING dit jaar meer jachtreizen verkocht dan op een grote jachtbeurs in Duitsland!”
 
“Achter zo’n organisatie zit een enorme publiciteitscampagne die geen enkele exposant afzonderlijk zou kunnen betalen maar waarvan we toch allemaal mee de vruchten plukken. Ik zou HUNTING voor geen geld van de wereld willen missen!”
 
Aarzel zeker niet om met ons contact op te nemen voor het geval u bijkomende informatie wenst of de specifieke inplanting van uw stand wenst te bespreken. 
Tot weldra!