De beurs voor Jagers met een passie voor Wild, Jacht & Natuur
15, 16 & 17-04-2016
Domaine
du Fourneau
Saint Michel
4. Fourneau Saint-Michel
BE-6870 Saint-Hubert

Een unieke beurs voor een uniek publiek!

 

HUNTING CAPITAL betekent drie dagen feest voor jagers, samen met hun familie, vrienden en kennissen. Kortom een uniek treffen voor iedereen die de natuur een warm hart toedraagt en dat op een ultieme en unieke locatie die in de gehele Benelux haar gelijke niet kent: het openluchtmuseum Fourneau Saint-Michel te Saint-Hubert
 

Fourneau Saint-Michel

Gedurende drie dagen tovert HUNTING CAPITAL deze oase van ruimte en rust om tot het kloppende hart van de jacht. Het is een ontmoetingsplaats waar de crème de la crème uit de jachtwereld samenkomt om u als bezoeker te laten binnenkijken in het actuele jachtaanbod. Het is een gelegenheid voor verrassende ontmoetingen waarbij honderduit wordt nagekaart over het voorbije jachtseizoen, een fel gekoesterd reflectiemoment waar elk verhaal net dat ietsje meer glans krijgt...
 
Uit het leven van de jager
We maken er van oudsher een punt van eer van om de grote merken uit de sector van de jachtwapens naar HUNTING CAPITAL te halen. U kunt uiteraard ook nu weer rekenen op de aanwezigheid van de vaste waarden uit de optiek. Praktische jachtaccessoires, ambachtelijke jachtmessen, de nieuwste modellen van terreinwagens en quads, taxidermie, natuurfotografie, country style, kunst, gastronomie, lifestyle en landelijke chic,... kortom, alles wat te maken heeft met het leven van de jacht en de jager vindt zijn weg naar HUNTING CAPITAL. En last but not least zorgen de jachthoornblazers, de roofvogels, de laser shooting, de honden en het zo karakteristieke nabootsen van burlende edelherten, iconen van Saint-Hubert, voor de weidelijke afkruiding.
 
Onder vrienden
Bovendien kan ook elke niet-jagende medemens die houdt van de natuur en de dieren die erin leven, op HUNTING CAPITAL zijn of haar hartje ophalen en er de vriendschappelijke sfeer opsnuiven die zo typisch is voor de jagersgemeenschap en de bijpassende kameraderie. Wist u trouwens dat dit een van de zeldzame beurzen is waar ook uw hond is toegelaten?
 
Beslis nooit vóór HUNTING CAPITAL! 
Plant u binnenkort een jachtreis, beslis nooit voor HUNTING CAPITAL! Nergens vindt u een aanbod dat zo divers is en waar u zo persoonlijk met de verantwoordelijken van uw potentiële reisbestemming kunt onderhandelen. Maar vergeet vooral niet om ook uw niet-jagende vrienden onder de arm te nemen. Voor hen is dit hoogfeest van de jacht niet alleen een kans om een praktische outfit voor allerlei outdooractiviteiten op de kop te tikken, HUNTING CAPITAL zal vooral een openbaring zijn, een bron van verwondering bij het binnenkijken in die wereld van wild, jacht, vriendschap en natuur die u als jager zo mateloos boeit.
 
Waalse Ardennen
Komt u van ver, dan is de combinatie van HUNTING CAPITAL met een bezoek aan het culturele en historische patrimonium van de Waalse Ardennen minstens het overwegen waard! Via de websites van de Belgische provincie Luxemburg, die van de Grande Fôret de Saint-Hubert (55.000 hectaren groot) en van de stad Saint-Hubert zelf heeft u niet alleen een overzicht van de cultuuragenda maar ook toegang tot een brede waaier verblijfsfaciliteiten. En het moet gezegd, de Waalse Ardennen beschikken ook culinair over bijzonder waardevolle pareltjes!
 
Tot HUNTING CAPITAL!